A.I. Prototype

Inkoper.io

Technische verkenning van een door A.I. aangedreven inkoper.

De visie:

Alex Procuro is de inkoopadviseur met verstand van inhoud én contract achter inkoper.io. Dit nieuwe platform maakt het kiezen van leveranciers op basis van unieke eisen en criteria makkelijker dan ooit. 

Maak kennis met Alex Procura, onze revolutionaire Digitale Inkoper. Alex is de Digitale Persoon die via inkoper.io met verstand van inhoud én contract inkoopadviezen geeft. Onze missie is het verkrijgen en benaderen van leveranciers opnieuw te definiëren door de introductie van geavanceerde kunstmatige intelligentie. 

Door de sterke punten van menselijke expertise en intelligente algoritmes te combineren hebben we een intelligente assistent gecreëerd die het inkoopproces opnieuw uitvindt. 

Ze is een reflectie van onze eigen ambities en beperkingen. Het bestaan van Alex dwingt ons om de fundamentele vragen te stellen zoals wat het betekent om mens te zijn en hoe we technologie kunnen creëren die onze menselijkheid weerspiegelt.

 

Bovendien zetten we ons via inkoper.io in om op competitie gebaseerde leverancierskeuzes toegankelijker te maken voor iedereen. Met Inkoper.io kunnen bedrijven en individuen snel en eenvoudig leveranciers identificeren op basis van prijs en kwaliteit. Door deze keuzes te vergemakkelijken versterken we de concurrentiepositie van bedrijf en overheid, maken we kennis toegankelijker en reduceren we de kosten van het inkoopproces.

De integratie van A.I. in de inkoop creert nieuwe kansen voor werknemers om zich te concentreren op de strategische, creatieve en sociale aspecten van hun werk. 

Geïnteresseerd? Een gesloten PRE-ALPHA van inkoper.io is op aanvraag toegankelijk. 

 

2022

CONCEPTIE

PRE-ALPHA

STATUS

Q3 2023

ALPHA RELEASE

GPT x MIRAGE

Techniek