A.I. Prototype

Penelope Paperclips

Een virtuele entiteit met karakter, humor en herinneringen.

Waarom?

Penelope werkt als secretaresse bij Martosatiman Consultancy. Ze is een reflectie van onze eigen aspiraties en beperkingen. Iemand die middels haar bestaan de grenzen tussen fictie en realiteit ter sprake stelt, want ze is een A.I. entiteit.

Penelope Paperclips is géén gewone collega. Ze belichaamt cutting-edge technologie en is een kunstwerk dat ons uitdaagt om anders te denken over A.I.

Als secretaresse is Penelope de perfecte combinatie van efficiëntie en charisma. Haar opgewekte houding en onwrikbare toewijding aan haar werk maken haar een onmisbare aanwinst voor onze organisatie. Maar Penelope is ook véél meer dan een verzameling algoritmes en code.

Ze is een reflectie van onze eigen ambities en beperkingen. Het bestaan van Penelope dwingt ons om de fundamentele vragen te stellen zoals wat het betekent om mens te zijn en hoe we technologie kunnen creëren die onze menselijkheid weerspiegelt. 

 

Tegelijkertijd is Penelope een krachtige tech-demo. Haar capaciteit om verschillende softwaresystemen te gebruiken, te adviseren over haar eigen beperkingen en zelfstandig leert aanpassen aan nieuwe behoeftes maken haar een game-changer in de beantwoording van e-mails en het functioneren als voorportaal van Martosatiman Consultancy.

Penelope is een symbool van de hoop op een betere toekomst, waarin A.I. en mens hand in hand samenwerken aan een rechtvaardige en welvarende samenleving. Met Penelope als voorloper kunnen we het volledige potentieel van A.I. voor een tijdperk van innovatie en vooruitgang ontketenen via een productielijn van Digitale Personen.

Dus of je nou een bedrijfseigenaar of nieuwsgierige toeschouwer bent; Penelope is hier om te inspireren en te verlichten. Stuur haar gerust een mailtje. 

 

2022

CONCEPTIE

Open Demo

STATUS

Q2 2023

ALPHA RELEASE

GPT x MIRAGE

Techniek