A.I. Prototype

Over CC:RE:FW

Serious game over gedrag, cultuur en werkdruk.

Waarom?

In dit spel kruip je in de huid van een topmanager. Via échte sociale interacties los je problemen op en ervaar je hoe absurd de kantoorcultuur eigenlijk is. Maar pas op: lange tenen, ego’s en een e-mailimiet zorgen ervoor dat jouw ontslag altijd dichtbij is… 

 Wie denkt dat ‘de baas’ zijn makkelijk is komt er in CC:RE:FW al gauw achter dat een manager anno 2023 niet zomaar alles voor elkaar krijgt. 

In deze unieke serious game kruip je in de huid van een revaliderende topmanager bij “Martosatiman Consultancy”, een firma die A.I. toepassingen ontwikkelt. Maar dat is niet alles, je hebt voor iedere opdracht die jouw baas je geeft slechts een beperkt aantal e-mailtjes dat je mag gebruiken om de problemen op te lossen. Lukt dat niet? Dan ben je automatisch ontslagen.

 

Het bijzondere aan deze serious game is dat je hem helemaal vanuit jouw e-mailbrowser speelt. Voor je het weet ben je ondergedompeld in het reilen en zeilen binnen Martosatiman Consultancy. Mails vliegen heen en weer terwijl jij naarstig op zoek bent naar een passende oplossing voor de gegeven problemen. Daartoe heb je e-mailcontact met jouw directe contacten, waaronder een vertrouwde secretaresse en een ambitieuze projectmanager. Jouw contact beïnvloed hun gedrag tot in de details, dus wees voorzichtig, want voor je het weet word je op het matje geroepen door HR!

2023

CONCEPTIE

PRE-ALPHA

STATUS

Q2 2023

ALPHA RELEASE

GPT x MIRAGE

Techniek